Porrsituationer

- knepiga porrsituationer

Ibland kan man hamna i lite knepiga porrsituationer. Här hjälper ja dig med lite tips på vad du kan göra om du känner igen dig. Kom ihåg att det säkert finns andra sätt att lösa dem på också.

 

Du har sett på porrfilm

...och tänker på hur komplicerat sex verkar, och känner att det verkar finnas en massa krav på dig för att du ska kunna ha sex. Kanske känner du att din kropp inte alls är sådär sexig eller utvecklad som kropparna hos de som är med i filmen.

Ta det lugnt! Porrfilm visar ofta en bild som är långt ifrån mångas verklighet, både när det gäller utseende och på vilka sätt porrskådespelarna har sex. Kroppen behöver inte se ut på ett speciellt sätt för att man ska njuta av att ha sex med någon, eller med sig själv.

 

Du tycker om att titta på porr...

...och tycker att det är okej, men du hör ofta folk säga att porr är dåligt. Du undrar om du måste sluta att använda porr även fast du själv mår bra av det.

Om du vill använda porr eller inte är din privatsak. Att bilda sin egen uppfattning om saker och ting är en del av livet. Många använder porr för att de blir upphetsade av det eller är nyfikna.


Kommentarer
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

okej:)

2011-01-30 @ 01:42:56
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Petra

Bra inlägg för dom oefarna! :)

2011-01-30 @ 19:38:09
URL: http://dinpetraj.blogg.se/
Postat av: Khangkheng´s ♥

haha nej det va det inte :P

2011-01-30 @ 19:42:07
URL: http://khangkhengs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0